KO: ponuda - FileMaker
Jezik / Language

Hrvatski

English


FileMaker


 Zašto kupiti FileMaker softver?

FileMaker Pro je višeplatformska relacijska baza podataka znana po kombinaciji snage i jednostavnosti upotrebe. Najpoznatija je po integraciji same baze podataka s grafičkim korisničkim sučeljem koje dozvoljava korisnicima modificiranje baze jednostavnim povlačenjem novih elemenata u forme koje program sadrži.


FileMaker Pro nadilazi Microsoft Access u lakoći učenja, skalabilnosti i priznanjima. FileMaker automatski kreira tablice, liste i forme za pregledavanje podataka. U mogućnosti je prikazivati web stranice povezane s bazom podataka i u stvarnom vremenu pratiti izmjene podataka na web stranicama. Fleksibilne sigurnosne opcije dozvoljavaju korisniku da ograniči pristup ne samo bazi, već i specifičnim obrascima ili zasebnim poljima unutar baze. FileMaker ima mogućnost kreiranja baza velične do čak 8 terabajta, a polja unutar baze mogu imati čak 2 gigabajta. FileMaker Pro podržava do 9 istovremenih korisnika, a FileMaker Server čak 250.


File Maker je kompatibilan s Mac OS X i Microsoft Windows operativnim sustavima i može istovremeno biti umrežen u multiplatformskoj okolini. FileMaker je također i skalabilan - nudi se u desktop i server konfiguracijama s mogućnošću posluživanja putem weba.

U Kreativnom odjelu možete isprobati FileMaker softver na vrhunskim Mac računalima u Mac OS ili Windows okruženju. Naš stručnjak za baze podataka je na raspolaganju i pitanja su dobrodošla!

Javite se, objasnite nam svoje potrebe i rezervirajte termin za demonstraciju. Očekujemo Vas!
Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda