KREATIVNI O D J E L
Jezik / Language

Hrvatski

English


Što možemo učiniti za vas?

 
Upravo "surfate" pa vam ne moramo posebno naglašavati važnost weba. Nećemo se hvaliti ni nagradama. Ali pohvalit ćemo se činjenicom da su naši webovi posebni po količini u njih uloženog truda.

Webove gradimo "od nule", kako bi ih učinili unikatnima - kao što su, uostalom, i vaš proizvod ili usluga. Kod svakog weba vodimo računa o tome kako će se prikazati na različitim uređajima i zato ne morate brinuti koristi li vaš klijent stolno računalo, pametni telefon ili tablet.


Sustave za upravljanje sadržajem (CMS) projektiramo prema potrebama budućih korisnika - bez nepotrebnih opcija i tako da se u njima snalazite bez ikakvih dodatnih uputa.

Web stranice optimiziramo za aktualne preglednike i tražilice. Google voli naše radove, a mi volimo Google. :-)

Ne morate znati koji oblik weba je najbolji izbor za vaše predstavljanje na Internetu: "klasični" web, portal, one-page-web ili možda Facebook/Twitter/YouTube kombinacija - analizirat ćemo vaše potrebe i preporučiti ono od čega ćete imati najviše koristi. Iskoristite naše iskustvo.


Ako se ni sami ne možete odlučiti što vam je draže, igranje kartaških igara ili čitanje stripova, imamo poslasticu za vas: Vedran Močibob osmislio je kartašku igru u kojoj kreirate stripove o avanturama petero igrača koji se okupljaju za "game night"! Darko Macan oživio ju je svojim ilustracijama, a naša Melina Mikulić pobrinula se za dizajn zbog kojeg ćete je poželjeti u svojoj zbirci igara. Razveselite dijete u sebi i zaigrajte "To be continued..." - igra izlazi ove godine, u izdanju Snovida. Jedva čekamo!


 
Imali smo zadovoljstvo odraditi i...
Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda