KO: ponuda - Apple
Jezik / Language

Hrvatski

English


Apple


 Zašto kupiti Apple?

Od prvog osobnog računala, pa do danas Apple je simbol za inovativne proizvode najviše kvalitete. Apple je jedini veliki proizvođač informatičkih solucija koji nudi i hardver i softver. Upravo ta sinergija "pameti" i "stroja" koja nastaje pod jednim krovom velika je prednost - kada isti proizvođač stvori i računalo i operativni sustav jasno je da će broj neusklađenosti biti minimalan. Na taj način daleko je lakše izolirati situacije u kojima se nešto ne ponaša očekivano, a važno je i da nema prebacivanja odgovornosti na drugog proizvođača jer sve dolazi iz iste kuće.


Apple nije stao na vlastitom operativnom sustavu - uz svako računalo besplatno isporučuje niz vlastitih aplikacija koje pokrivaju većinu svakodnevnih potreba za korištenje i stvaranje digitalnih sadržaja. Svojim programskim paketom iWork zadovoljava potrebe poslovnih korisnika, a za najkreativnije nudi niz profesionalnih aplikacija za stvaranje audio i video sadržaja.

Apple pruža i visoku pouzdanost uz minimalno potrebno održavanje. Sigurnost sustava je bez premca jer za OS X još uvijek ne postoji niti jedan virus. Početno veće ulaganje u konačnici rezultira dugoročno ukupno nižim troškovima korištenja opreme.

Nova Macintosh računala podržavaju Windows i Linux operativne sustave i bez emulacije. Gotovo je nemoguće pronaći računalni softver koji nije moguće izvršiti na Macu nove generacije. Takvu fleksibilnost i vrijednost za novac ne nudi nitko na tržištu.

Šećer na kraju je vrhunski dizajn, pažnja posvećena detaljima i ergonomiji, a sve to bez kompromisa u kvaliteti i garanciji.


Zašto Apple kupiti u Kreativnom odjelu?

Nismo trgovina u klasičnom smislu, kod nas je svaki Apple proizvod u stvarnoj svakodnevnoj funkciji. Možemo povući paralelu - mnogi bi vjerojatno voljeli da npr. automobil kupuju od prodavača koji je istovremeno vozač utrka. On ne bi bio tek običan trgovac, on zaista poznaje proizvod koji nudi i svakodnevno ga koristi - često u ekstremnim uvjetima kakve običan korisnik nikada neće susresti.


Upravo na takav način mi koristimo Apple opremu - multimedijski studio poput Kreativnog odjela izuzetno je zahtjevna radna okolina za svaki hardver i softver. Od svakodnevnih poslova kao što su priprema teksta i grafike, preko obrade zvuka i slike, pa sve do najkompleksnijh video postprodukcijskih procesa, trodimenzionalnih vizualizacija i programerskih zadataka.

Kod nas nema "kulisa". Strojevi zaista rade ono za što su stvoreni. Na taj način skupljeno golemo radno iskustvo spremno ćemo prenijeti našim klijentima kroz konzalting, savjete i podršku.


Kreativni odjel d.o.o. ovlašteni je Apple trgovac i sve cijene Apple proizvoda u Kreativnom odjelu jednake su službenim preporučenim cijenama uvoznika, a naši kupci uživaju podršku i konzalting po povlaštenim cijenama. Uz usluge ugradnje dodatne memorije i hardvera, u Kreativnom odjelu su na raspolaganju Apple Product Professional i Apple Sales Professional. Jedni smo od osnivača hrvatskog web portala za Apple korisnike - Jabučnjak. Kao članovi uredništva i moderatori sudjelujemo u radu foruma i u izravnom smo kontaktu s Mac korisnicima.

Apple proizvode u Hrvatskoj servisiraju ovi ovlašteni servisi: MMM Agramservis, iStyle i Store. Apple proizvodi se u Kreativnom odjelu mogu kupiti isključivo uz avansno plaćanje putem transakcijskog računa. Apple nudi i certificiranje za profesionalce u svom Apple Authorised Training Centru Miška u Ljubljani.

Javite se, objasnite nam svoje potrebe i rezervirajte termin za demonstraciju. Očekujemo Vas!
Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda