KO: ponuda - Adobe
Jezik / Language

Hrvatski

English


Adobe


 Zašto kupiti Adobe softver?

Adobe je osnovan u prosincu 1982. godine s ciljem razvoja i plasiranja na tržište PostScript jezika za opis tiskane stranice. 1985. godine Apple Computer licencira PostScript kako bi ga koristio na svojim LaserWriter printerima, a to je predstavljalo začetak revolucije stolnog izdavaštva na računalima.


Sredinom osamdesetih, Adobe ulazi na široko tržište softvera s Adobe Illustratorom - vektorskim programom za crtanje za Apple Macintosh. Illustrator je izrastao iz internog programa za razvoj fontova i pomogao je populariziranje PostScript laserskih printera.

1989. godine Adobe predstavlja ono što je danas njegov glavni proizvod - Adobe Photoshop za Macintosh. Stabilan i s gomilom mogućnosti, Photoshop 1.0 uskoro je zavladao tržištem.


Danas Adobe dominira poljem grafičkog dizajna i obrade slike čineći tako život lakšim svakom grafičkom profesionalcu, bez obzira koristili Windowse ili Mac OS. Nakon preuzimanja tvrtke Macromedia, Adobe širi svoju dominaciju i na rješenja za web tržište. Adobe nagrađene tehnologije i softveri redefinirali su poslovanje, zabavu i osobne komunikacije postavljajući nove standarde za produkciju i isporuku kvalitetnog sadržaja.


Uz pomoć iskusnih stručnjaka u Kreativnom odjelu možete isprobati Adobe softver na vrhunskim Mac računalima u Mac OS ili Windows okruženju. U suradnji s našim partnerom, HSM informatikom, organiziramo prezentacije i radionice gdje u društvu Adobe Certified Instructora možete postaviti pitanja, zatražiti savjet ili demonstraciju na konkretnom primjeru.

Javite se, objasnite nam svoje potrebe i rezervirajte termin za demonstraciju. Očekujemo Vas!
Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda