KO: novosti
Jezik / Language

Hrvatski

English


Novosti

2024.

2023.

2022.

2021.

2020.

2019.

2018.

2017.

2016.

17. prosinca 2015.

U Muzeju djetinjstva PEEK+POKE snimili smo glazbeni spot za riječku grupu Turisti. "Moj toreador" jedan je od prvih hrvatskih spotova snimljenih i montiranih u 4K razlučljivosti. Rijetke su TV kuće koje već podržavaju takvu tehnologiju, ali oni koji imaju moderno računalo s prikladnim monitorom mogu uživati u punoj 4K kvaliteti putem YouTube servisa. Detalj oka pjevačice Ive Močibob nije povećan, radi se tek o izrezanom djeliću kadra s lijeve strane! :)


27. studenoga 2015.

Novi iPad Pro je najveći i najmoćniji iPad; tanak je svega 6,9 mm i težak tek 0,71 kg. Sa svojim 12,9-inčnim Retina zaslonom i iOS 9 multitaskingom, iPad Pro nudi mogućnosti o kojima su njegovi prethodnici mogli samo sanjati. Nije lako naći bolji blagdanski poklon, naručite ga na vrijeme!


19. studenoga 2015.

U 2016. godini Autoklubu Rijeka obilježava 70 godina postojanja i uspješnog djelovanja na ponos svih dosadašnjih i budućih članova. Za tu priliku izradili smo prigodni obljetnički logotip.


6. studenoga 2015.

Fibra je na glasu po visokokvalitetnim stripovima. Kao jedni od izlagača na međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliber u Zagrebu, simulirali su svoj štand koristeći našu Hyperviz tehnologiju. Na taj način prostor se može dizajnirati, a svi elementi mogu biti presloženi onoliko puta koliko je potrebno da se dobije idealna kombinacija. Uz takvu tehnologiju klijenti imaju fleksibilnost kroz cijeli proces i smanjuju trošak jer se tisak izvodi tek kada je sve potpuno usklađeno.


29. listopada 2015.

Torpedo GB pisaći instrumenti počast su izumu koji je promijenio ratovanje na moru. Izrađeni su u Zaljevu, na mjestu susreta umjetnosti i industrije kao savršena sinteza precizne mehanike, jedinstvenog umjetničkog dizajna i zlatarskoga zanatskog umijeća. Ovi vrhunski pisaći instrumenti čuvar su nacionalne tradicije, ali i njen spoj sa suvremenom tehnologijom. Dizajnirali smo i izradili web stranicu.


26. listopada 2015.

Sudjelovali smo na 2. nacionalnom ICT summitu. Ovogodišnja tema bila je "Digitalna ekonomija - pokretač konkurentnosti i rasta gospodarstva". Summit je pokrenulo Ministarstvo gospodarstva kako bi uspostavilo platformu za dijalog i jače povezivanje ICT sektora i drugih industrija.


20. listopada 2015.

Na TEDx događanju u Zagrebu širili smo ideju o tome kako se tehnologija razvijena prvenstveno za računalne igre može upotrijebiti za edukaciju, arhitekturu, sigurnosne simulacije i u nizu drugih korisnih područja. Našom novom Hyperviz 360 tehnologijom moguće je korisnika potpuno uroniti u simulirane situacije po izboru i iskusiti nove načine učenja i vježbe. Razvoj ovog projekta osiguran je potporom Vlade Republike Hrvatske i agencije HAMAG-BICRO.


26. rujna 2015.

Muzej informatike PEEK&POKE slavi osmi rođendan! Pozvani ste na proslavu u subotu 26. rujna u 20 sati. Vidimo se! :)


20. rujna 2015.

Stomatološka poliklinika artDENTAL svojim pacijentima omogućuje vrhunske stomatološke usluge po prihvatljivim cijenama pružene uz osmijeh i prisnost tako da se pacijenti osjećaju kao dio obitelji. Ovo je jedna od malobrojnih poliklinika u Europi koja izdaje knjižicu kvalitete za svoje radove. Dizajnirali smo web stranice.


19. rujna 2015.

Na cjelodnevnom TEDxOpatija događanju predstavili smo naš pogled na razvoj interaktivnih vizualizacija i virtualne stvarnosti. Čestitke organizatorima koji su okupili niz zanimljivih govornika od kojih se moglo mnogo naučiti!


7. rujna 2015.

Osmislili smo novi vizualni identitet za Vatrogasnu zajednicu Primorsko-goranske županije i pripremili mapu osnovnih standarda.


31. srpnja 2015.

Unaprijedili smo našu nagrađenu Hyperviz tehnologiju korištenjem Oculus 3D opreme za virtualnu stvarnost. Sada je uz Hyperviz 360 moguće potpuno uroniti u simulirane situacije po izboru i iskusiti nove načine učenja i vježbe. Razvoj ovog projekta osiguran je potporom Vlade Republike Hrvatske i agencije HAMAG-BICRO.


15. srpnja 2015.

Razdvajanje otpada prvi je korak k potpunijoj reciklaži, a time i k zelenoj i zdravoj okolini. Izradili smo jednostavnu i preglednu web stranicu za Komunalno društvo Čistoća.


6. srpnja 2015.

Izradili smo web stranicu za Hrvatski nogometni klub Rijeka. Stranica se inteligentno prilagođava uređaju kojeg koristite, a tehnologija u pozadini olakšava urednički posao i omogućuje održavanje velike količine povezanog sadržaja.


1. srpnja 2015.

Fibra ima novi web! Pomogli smo da se nakon devet godina njihova internet stranica podigne na visoku razinu koju Fibra zahtijeva. Uživajte u stripovima! :)


24. lipnja 2015.

Kreativni odjel je jedan od predstavnika iz Hrvatske koje je Google odabrao kao "best in class" u korištenju Googleovih tehnologija. Uključili smo se u Growth Engine Ambassadors Programme i pozvani smo u sjedište u Dublinu kako bismo se upoznali s njihovim ekspertima i sudjelovali u nizu predavanja i susreta. Cilj nam je korištenjem naprednih tehnologija našim klijentima ponuditi kvalitetnije, ali i potpuno nove usluge.


11. lipnja 2015.

Započela je međunarodna jedriličarska regata Fiumanka 2015! To je događaj koji se ne propušta! Jedrimo zajedno već 15 godina.


8. lipnja 2015.

S velikom radošću smo osmislili ulaznice i iskaznice za Hrvatski nogometni klub Rijeka. Zajedno smo Rijeka! :)


5. lipnja 2015.

Danas je u Gradskoj vijećnici Rijeke predstavljena računalna igra "Kesh up" koju smo razvili u suradnji s Odjelom za poduzetništvo Grada Rijeke. Ova računalna simulacija prilagođena je uzrastu od 13 do 18 godina i podučava igrače osnovama poduzetništva u virtualnom okruženju Rijeke i Ptuja. Dio je zajedničkog projekta Slovenije i Hrvatske koji je sufinanciran putem Europske unije.


18. svibnja 2015.

Ovo je detalj s naslovnice 16. broja časopisa za znanstvenu fantastiku Ubiq. Nagrađen je kao najbolji europski časopis posvećen toj tematici. Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


29. travnja 2015.

iFreightMED-DC je projekt za poboljšanje regionalne konkurentnosti promicanjem razvoja učinkovitih intermodalnih i željezničko-teretnih usluga u mediteranskom području. Ovu inicijativu podržava Hrvatska gospodarska komora.


16. travnja 2015.

Na konferenciji za medije najavljena je igra "Kesh up" koju razvijamo za Odjel za poduzetništvo Grada Rijeke u sklopu projekta Kreativno-edukativne škole za mlade poduzetnike koji se uspješno provodi već sedam godina. Ova računalna simulacija zabavno i edukativno vodi igrača kroz osnivanje tvrtke i vođenje poslovanja. Projekt je financiran sredstvima EU fondova.


31. ožujka 2015.

Zimska sezona je završila i ljeto je pred vratima. Uz članstvo u Autoklubu Rijeka provedite odmor bezbrižno. Izradili smo tiskani oglas.


2. veljače 2015.

Alter koncept je studio za opremanje i uređenje interijera iz Rijeke. Izvode projekte u svim oblicima, veličinama, bojama i proračunima. Za početak smo dizajnirali logo, posjetnice i web stranicu, a suradnja je tek započela!


20. siječnja 2015.

Kisha je prvi pametni kišobran! Ne možete ga izgubiti i uvijek je s vama kada kiši. Izradili smo promotivni video.


15. siječnja 2015.

Nakon edukativnog simulatora cestovnog prometa (Urban Jungle), nešto i za one koji rade prve korake u prometu - virtualni biciklistički poligon, izrađen za potrebe HAK-a!


5. siječnja 2015.

Pokažite svu svoju kreativnost u 14.745.600 piksela! Uz Adobe Photoshop u Creative Cloud izdanju i vrhunsko Apple iMac Retina 5K osobno računalo, granica nisu alati već samo mašta korisnika! Obratite nam se za savjet i ponudu.


 
2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda