KO: novosti
Jezik / Language

Hrvatski

English


Novosti

2020.

5. prosinca 2019.

Ekološki savjesno ponašanje više nije izbor, nego nužda. Educirati treba od malih nogu! Izradili smo četiri animirana spota za Grad Rijeku i KD Čistoća.


26. studenoga 2019.

"Ciganska svadba", piše Marko Fančović, "traje tri dana, veseli se, pije i pleše, a onda ide prva bračna noć. Ako je mlada nevina, ako se izbaci krvava plahta, sve je u redu pa se veseli još tri dana. Ako nije, zlo i naopako." Za promjenu - erotska SF priča u Ubiqu 25! Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


20. studenoga 2019.

Appleov novi MacBook Pro 16" je prijenosno računalo za profesionalce koji traže vrhunske karakteristike za rad na terenu. U ovom trenu ovo je najmoćniji prijenosnik na svijetu. Uz osmojezgreni procesor, 64 GB radne memorije, vrhunski grafički procesor i brzu SSD pohranu od čak 8 TB, Apple je opet postavio novu razinu koju konkurencija tek treba sustići. Javite nam se za narudžbe!


1. listopada 2019.

Muzej računala PEEK&POKE proslavio je 12 godina! Projekt koji podržavamo od osnutka doživio je nove visine, a da je naša želja djecu usmjeriti k informatici, robotici i astrofizici pravi put, potvrdio je i Alexsey Ovchinin, zapovjednik Međunarodne svemirske postaje (ISS), poslavši muzeju ovu svemirsku razglednicu! :) Tako je ovaj skroman i volonterski muzej postao prvi djelić Hrvatske koji je zaplovio svemirom.


17. rujna 2019.

Udruga Žmergo ima za cilj očuvanje okoliša, zaštitu prirodne i kulturne baštine te promociju održivog razvoja. Svojim djelovanjem utječe na poboljšanje kvalitete življenja, kako u ekološkom tako i u kuturno-edukativnom smislu. Poznati su po nacionalnoj kampanji "Zelena čistka" koja se provodi u sklopu svjetskog pokreta "Let's do It!".


16. rujna 2019.

GP KRK je kroz šest desetljeća postojanja izrastao u jednu od najznačajnijih hrvatskih građevinskih tvrtki. Takva iznimna postignuća prati i trajni trag u prostoru; stvaranje simbioze arhitekture i graditeljstva. Bez pretjerivanja možemo ustvrditi kako su krčki graditelji ostavili neizbrisiv trag u novijoj povijesti Rijeke i šire regije. Sve su to tehnološki zahtjevne i arhitektonski vrijedne građevine. Kreativni odjel prati GP Krk dva puna desetljeća. Veselimo se i idućem!


29. srpnja 2019.

U COMPA Repairs infomercialu objašnjene su prednosti primjene istoimene metode za popravak brodova, uz prikaz pojedinih koraka popravaka. Primjenom COMPA Repairs procesa postižu se ukupne uštede od čak šest do sedam puta u odnosu na alternative. Riječki proizvod! :)


27. srpnja 2019.

Želite li prvi zaviriti u najnovije vrhunske domaće igre? Pogledajte The Red Solstice 2, All Aboard, Unity of Command II, Bear With Me, Starpoint Gemini 3, Phageborn, Serious Sam 4, The Talos Principle, SCUM i Gas Guzzlers Extreme na ovogodišnjem Gamescomu, u našem uređenju! Koristili smo našu Hyperviz tehnologiju za interaktivne vizualizacije. Usputno rezervirajte svoje mjesto na Reboot developer konferencijama. Game on! :)


10. svibnja 2019.

Hyperviz u funkciji znanosti: taman kad nam je rendering prestao biti usko grlo, uveli smo novo: "big data crunching"! U suradnji s riječkim Odjelom za informatiku, u sklopu projekta izv. prof. dr.sc. Marine Ivašić-Kos, i u suradnji s kolegom Matijom Burićem, koristimo svoje ekspertno znanje interaktivne 3D računalne grafike i razvijamo metodu proceduralne generacije velikih slikovnih skupova podataka. I da, učinkovita je!


5. svibnja 2019.

Znate li da prosječno ljudsko srce otkuca 2,838,240,000 puta tijekom životnog vijeka? A što kad otkuca mnogo, mnogo više i završi na noćnom ormariću? Ubiq 24 u ruke - i saznajte! Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


5. travnja 2019.

Festival sporta i rekreacije «Homo si teć» održava se bez prekida od 1998. godine i najveći je ulični sportski događaj u Hrvatskoj. 23. “Homo si teć” počinje u subotu 30. ožujka 2019. i završava u nedjelju 14. travnja 2019. najmasovnijom uličnom utrkom u Hrvatskoj u kojoj redovito sudjeluje više od 17.000 građana, rekreativaca, djece, studenata, profesionalnih atletičara i sportaša. Centar grada Rijeke tom prilikom se transformira u veliko igralište i cijeli grad postaje zona slobodna od automobila i prometa, potpuno stavljena na raspolaganje trkačima. Izradili smo 3D vizualizacije.


3. travnja 2019.

Učenički dom Kvarner je odgojno-obrazovna ustanova koja omogućuje smještaj učenicima srednjih škola koji nisu iz Rijeke. Izradili smo im jednostavnu i vedru web stranicu.


1. travnja 2019.

Prvi Mac 1984. godine bio je sve-u-jednom računalo. 35 godina kasnije, najprodavaniji stolni Mac i dalje je istog, provjerenog, koncepta. Za vaše kreativne zadatke priuštite si novi iMac s dvostruko bržim procesorima i moćnom grafikom na 5K Retina ekranu. Isporuke uskoro počinju!


27. ožujka 2019.

Pitaju nas ovih dana kako je trebala izgledati naša verzija spota za EPK. Za nas je Rijeka suptilnija. Slojevita. I puna vlastitih priča. Da ne prepričavamo svakome ponaosob, možete zaviriti u naš koncept, scenarij i knjigu snimanja, rađene prema uputama iz javnog poziva TZ Grada Rijeke. Veselit će nas pročitati i druge prijavljene scenarije! Možda ovi materijali nekoga inspiriraju za neki budući film o gradu kojeg volimo.


18. ožujka 2019.

Nakon 18 godina CorelDRAW se vratio na Macintosh! Poznata tvrtka Corel Corporation, istovremeno s novom verzijom za Windowse, objavila je CorelDRAW Graphics Suite 2019, novo izdanje poznatog softvera za profesionalni grafički dizajn, ilustracije, prijelom, uređivanje fotografija, web-grafiku i web dizajn. Isprobajte ga u našem kreativnom studiju, javite se za probnu vožnju! :)


14. ožujka 2019.

COMPA Repairs je metoda za popravak i ojačavanje oštećenih struktura i cijevi korištenjem kompozitnih materijala. Nakon što smo osmislili vizualni identitet, izradili smo i web stranice.


12. ožujka 2019.

Interes za predavanje našeg tehničkog direktora Gorana Paulina - "Houdini: Kako godinu dana posla obaviti za 3 sata" bio je iznenađujuće velik. Ako niste bili u prilici doći na 2. Rijeka Game Dev Meetup, a zanima vas Houdini i proceduralno generiranje 3D modela, pogledajte snimku predavanja.


23. veljače 2019.

"Za dobar burek se spodobi dobra tepsija". :) Izradili smo EMO Novum web trgovinu za poznatog slovenskog proizvođača metalnog posuđa.


8. siječnja 2019.

COMPA Repairs nudi ekspertizu pri korištenju tehnologija i zakrpa od kompozitnih materijala za popravak i ojačavanje oštećenih struktura i cijevi. Osmislili smo vizualni identitet i pripremili mapu standarda.


7. siječnja 2019.

Regionalna energetska agencija Kvarner u partnerstvu s Lučkom upravom Rijeka provodi projekt “Locations” koji osmišljava različita rješenja za smanjenje prometne gužve i negativnog utjecaja na okoliš do kojeg dolazi povećanjem prometa u gradu generiranom dolaskom kruzera.


 
2018.

2017.

2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda