KO: novosti
Jezik / Language

Hrvatski

English


Novosti

2019.

22. studenoga 2018.

Vaše uši traže nešto drugačije? Kantautorica iza projekta Jas Frank & The Intoits predstavlja se publici videom za pjesmu "The Girl from Cherry Valley" i najavljuje skorašnji izlazak istoimenog albuma. Oživjeli smo dolinu trešanja u interaktivnom 3D spotu kojeg možete preuzeti za Mac i Windowse ili, ako nemate dovoljno moćnu grafiku na računalu, pogledati u "old-school" YouTube izdanju.


21. studenoga 2018.

Biste li željeli živjeti u svijetu u kojem je uvijek nedjelja? Pa makar virtualnom? Ubiq 23 u ruke i - već ste tamo! Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


18. listopada 2018.

Naš višegodišnji klijent, tvornica TTO Thermotechnik, preko četvrt stoljeća jedno je od vodećih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Osmislili smo nov vizualni identitet i pripremili mapu standarda.


29. rujna 2018.

Muzej računala PEEK&POKE slavi 11 godina! Kao hommage dobu informatičkih početaka pripremili smo izložbu fotografija Anuške Linc koja je riječke modele stavila u kontekst retro naslovnica legendarnog informatičkog časopisa "Računari".


7. rujna 2018.

Udruga PaRiter osnovana je u Rijeci s ciljem podizanja svijesti, kako o ljudskim pravima, tako i o građanskom aktivizmu te ulozi i obavezama pojedinca u i prema društvu. Posebnu pažnju Udruga posvećuje odgoju, edukaciji i informiranju mlađih naraštaja, koji su preduvjet za stvaranje zdravog i aktivnog društva, svjesnog svoje uloge, ali i obaveza prema pripadnicima društva u kojem žive.


27. srpnja 2018.

Hrvatska gospodarska komora i ove godine vodi osam tvrtki iz Klastera hrvatskih proizvođača računalnih igara na Gamescom 2018 u njemački Köln. Zahvaljujući našoj Hyperviz tehnologiji, osmišljavanje izložbenog prostora doslovno je igra, a korištenjem domaćih elemenata za opremanje prostora, tvrtke FED, ni proračun ne mora patiti. Držimo fige našima da ugovore što više dobrih poslova - pa će biti i kruha i igara! :)


19. srpnja 2018.

"Samo mi dajte brojke!", a brojke su dojmljive: šest procesorskih jezgri na 2.9GHz, Turbo Boost do 4.8GHz, 32GB radne memorije i do 4TB SSD pohrane. To je novi MacBook Pro. Obratite nam se za ponudu!


17. srpnja 2018.

Montažni armirano-betonski objekti proizvod su tvornice montažnih elemenata GP KRK-a. Montažni način gradnje investitorima skraćuje vrijeme do početka korištenja objekta, znači niže troškove izgradnje i održavanja, sigurnu, brzu i jednostavnu montažu objekta uz mnoge druge prednosti. Izradili smo promotivni film i TV reklamu.


28. svibnja 2018.

Skolded je nova zabavna web platforma za "digitalno kažnjavanje". Sjećate li se onih starih dobrih kazni pred školskom pločom? E, to je to, samo u 21. stoljeću! Vaš je red, kaznite nekoga! :)


24. svibnja 2018.

Trgovina auto dijelova i autoservis Domenigini tradicija je na riječkom Školjiću s gotovo početka stoljeća. Izradili smo jednostavan i informativan one-page-web.


7. svibnja 2018.

Parkovi plus imaju 65 godina tradicije i iskustva u poslovima uređenja i održavanja zelenih površina. Tri komplementarna sektora omogućuju pružanje cjelovite usluge kroz hortikulturu, specijalizirane građevinske radove i rasadničarstvo. Tvrtka je i dobitnik nagrade "Poslodavac godine za osobe s invaliditetom". Izradili smo im web stranicu.


28. travnja 2018.

Ljubitelji znanstvene fantastike neće propustiti niti 22. broj Ubiqa. Ovaj broj donosi radove šesnaest autora, a za naslovnicu je odabrana priča "Gospodari snova" iz pera Stevana Šarčevića. Kao i obično, Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


27. travnja 2018.

Od 23. do 27. travnja, u organizaciji Veleposlanstva Kraljevine Norveške održani su Norveški dani u Rijeci. Za tu priliku pripremili smo seriju plakata i pratećih vizuala.


10. travnja 2018.

Fodi je švedski lanac zdrave prehrane s besplatnom dostavom. Odabrali su nas da se brinemo o njihovim web tehnologijama. Zasigurno, trudit ćemo se da nitko ne ostane gladan! :)


15. veljače 2018.

Urednik i voditelj Goran Milić istražuje problem iseljavanja mladih s otoka Paga i moguće promjene koje bi donio projekt "Zlatna obala Hrvatske". Producirali smo polusatnu reportažu.


10. siječnja 2018.

Duboke uvale otoka Paga nude brojne mogućnosti za razvoj elitnog turizma kroz gradnju luksuznog kompleksa vila, marina i popratnog sadržaja. Svjetski trend izgradnje obalnih naselja gdje većina nekretnina dolazi s vlastitim vezom vrlo je popularan među vlasnicima brodova. Preuzimanjem onog najboljeg od sličnih projekata u svijetu i smještanjem u naš povijesno i kulturno bogat kontekst Jadrana, moguće je postaviti novu razinu izvedbe koja će postati globalno mjerilo turističke kvalitete. Takav golem infrastrukturni projekt stvorio bi i više od tisuću novih radnih mjesta. Riječ je o projektu "Zlatna obala Hrvatske”.


9. siječnja 2018.

21. broj Ubiqa donosi radove osamnaest autora, štivo koje ljubitelji znanstvene fantastike ne propuštaju. Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili 3D ilustraciju.


8. siječnja 2018.

Kompleksan 3D projekt čeka isporuku? U stisci ste s vremenom? Imamo rješenje - novi iMac Pro! Iako se radi o sve-u-jednom računalu, neka vas izgled ne zavara; radi se o ozbiljnoj radnoj stanici neviđenih performansi. Ovaj iMac za profesionalce nudi vrhunac današnje tehnologije u formi elegantnog stolnog računala.


 
2017.

2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda