KO: novosti
Jezik / Language

Hrvatski

English


Novosti

18. travnja 2017.

Strip-agent je tvrtka specijalizirana za strip izdavaštvo i trgovinu. Novom web-trgovinom žele čitateljima i svim kupcima omogućiti jednostavnu i brzu nabavku stripova u Hrvatskoj i u inozemstvu. Osmislili smo i izveli web.


3. travnja 2017.

Luminis Lamps su specijalisti za prilagođene primjene svjetiljki i uvijek su spremni poraditi na najboljem rješenju koje će pružiti iskustvo kvalitetne rasvjete. Osmislili smo jednostavne web stranice.


31. ožujka 2017.

Kada je Muzej informatike PEEK&POKE u pitanju volontiranje je užitak! Ovaj društveno koristan projekt slavi 10 godina rada nizom događanja. Za početak to je izložba "Povratak na Mjesec" izvedena u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejem Hrvatskog primorja. Izložba će se moći pogledati u Guvernerovoj palači od 12. travnja do 1. listopada ove godine. Ako i samo jedno dijete čitajući plakate koje smo izradili dobije inspiraciju da krene životnim putem istraživanja svemira i tehnologije - uspjeli smo! :)


14. ožujka 2017.

TTO Thermotechnik je preko 25 godina jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Individualnim pristupom razvoja proizvoda u vlastitom razvojnom odjelu usredotočeni su na precizno prilagođavanje proizvoda za ciljana tržišta i tražene uvjete uporabe. Producirali smo promotivni video.


9. ožujka 2017.

Znate li da je još 1915. godine izgrađen Gorski vodovod Trsat - Sušak kojim se do danas grad napaja pitkom vodom izravno s izvora Rječine? Što nas čeka u budućnosti pogledajte u našoj vizulizaciji izrađenoj za Komunalno društvo vodovod i kanalizacija Rijeka.


20. veljače 2017.

Kvarner Shipping Agency d.o.o. je pomorska agencija specijalizirana za opće teretne brodove i pokriva sve terminale riječke luke. Jedna je od malobrojnih agencija u Rijeci s osobljem koje može brinuti o posluzi brodova sa specijalnim teretima poput raznih vrsta čelika, rasutih tereta, drveta te predimenzioniranim i teškim teretima. Osmislili smo vizualni identitet i pripremili mapu osnovnih standarda.


15. veljače 2017.

Tvrtka GRD d.o.o. otvorila je prvo reciklažno dvorište za građevinski otpad u Hrvatskoj. Briga o prirodi zajednička je odgovornost! Izradili smo jednostavnu web stranicu.


3. siječnja 2017.

Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka jedina je ustanova na području PGŽ u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, habilitacija, rehabilitacija, radno i stručno osposobljavanje djece i mladeži s intelektualnim teškoćama i drugim teškoćama u razvoju. Osmislili smo vizualni identitet i pripremili mapu osnovnih standarda.


 
2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda