KO: novosti
Jezik / Language

Hrvatski

English


Novosti

2018.

18. listopada 2017.

Vrijeme je za jesensko presvlačenje jumbo plakata! Autoklub Rijeka odradio je to na vrijeme, sada čekamo Vas! :)


17. listopada 2017.

Hrvatska gospodarska komora nominirala je turističku agenciju Ovest Viaggi za priznanje "Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2017." Izradili smo promotivni video.


30. rujna 2017.

Muzej računala PEEK&POKE slavi 10 godina rada! Zavirite u djelić opširne muzejske kolekcije putem plakata ispred Gradske vijećnice na riječkom Korzu. Pridružite nam se na proslavi u muzeju iza 20 sati! :)


25. rujna 2017.

Web stranica "Znaj znanje" nastala je u sklopu projekta "Mlade žene mijenjaju svijet” udruge PaRiter koja promovira pravo žene na izbor i autonomiju nad vlastitim tijelom.


21. rujna 2017.

Ortopedi Ernest Irha i Domagoj Perković iz bolnice Dr. Nemec sudjeluju na šestom trijenalnom IFFAS skupu u Lisabonu gdje će prezentirati nov postupak u operacijskom liječenju stopala. Pripremili smo plakat za tu priliku.


10. srpnja 2017.

Digitalno gospodarstvo, klimatske promjene, jednakost, pravda i solidarnost samo su neke od tema od interesa za PES. Njihova poruka je: "Vjerujemo da je budućnost EU vrijedna vaše pozornosti. Pridružite se našoj borbi!". Osmislili smo i dizajnirali kreativni dio ove Facebook kampanje.


16. lipnja 2017.

Stranka europskih socijalista (PES) okuplja socijalističke, socijaldemokratske, radničke i demokratske stranke iz cijele Europske unije i Norveške. Zajedno s 33 stranke s punopravnim članstvom, 13 pridruženih i 12 promatrača, bore se za bolju i naprednu Europu. PES će biti prisutan na WorldPride proslavama u Madridu. Za ovu prigodu dizajnirali smo web bannere i prikladan video.


8. svibnja 2017.

Zaleđena naslovnica jubilarnog, 20. broja Ubiqa posvećena je priči Vesne Gorše i inspirirana motivom "plamene kose snage stotinu sunaca". Melina Mikulić dizajnirala je naslovnicu, a mi smo izradili seriju 3D ilustracija.


3. svibnja 2017.

Pripreme za ljeto su počele - dizajnirali smo sjenilo! Autoklub Rijeka podsjeća zašto je dobro biti član obitelji Autokluba Rijeka - između ostalog i zbog sjenila. ;)


18. travnja 2017.

Strip-agent je tvrtka specijalizirana za strip izdavaštvo i trgovinu. Novom web-trgovinom žele čitateljima i svim kupcima omogućiti jednostavnu i brzu nabavku stripova u Hrvatskoj i u inozemstvu. Osmislili smo i izveli web.


3. travnja 2017.

Luminis Lamps su specijalisti za prilagođene primjene svjetiljki i uvijek su spremni poraditi na najboljem rješenju koje će pružiti iskustvo kvalitetne rasvjete. Osmislili smo jednostavne web stranice.


31. ožujka 2017.

Kada je Muzej informatike PEEK&POKE u pitanju volontiranje je užitak! Ovaj društveno koristan projekt slavi 10 godina rada nizom događanja. Za početak to je izložba "Povratak na Mjesec" izvedena u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejem Hrvatskog primorja. Izložba će se moći pogledati u Guvernerovoj palači od 12. travnja do 1. listopada ove godine. Ako i samo jedno dijete čitajući plakate koje smo izradili dobije inspiraciju krenuti životnim putem istraživanja svemira i tehnologije - uspjeli smo! :)


14. ožujka 2017.

TTO Thermotechnik je preko 25 godina jedno od vodećih europskih imena u OEM proizvodnji razdjelnika i prateće opreme za toplovodna grijanja. Individualnim pristupom razvoja proizvoda u vlastitom razvojnom odjelu usredotočeni su na precizno prilagođavanje proizvoda za ciljana tržišta i tražene uvjete uporabe. Producirali smo promotivni video.


9. ožujka 2017.

Znate li da je još 1915. godine izgrađen Gorski vodovod Trsat - Sušak kojim se do danas grad napaja pitkom vodom izravno s izvora Rječine? Što nas čeka u budućnosti pogledajte u našoj vizulizaciji izrađenoj za Komunalno društvo vodovod i kanalizacija Rijeka.


20. veljače 2017.

Kvarner Shipping Agency d.o.o. je pomorska agencija specijalizirana za opće teretne brodove i pokriva sve terminale riječke luke. Jedna je od malobrojnih agencija u Rijeci s osobljem koje može brinuti o posluzi brodova sa specijalnim teretima poput raznih vrsta čelika, rasutih tereta, drveta te predimenzioniranim i teškim teretima. Osmislili smo vizualni identitet i pripremili mapu osnovnih standarda.


15. veljače 2017.

Tvrtka GRD d.o.o. otvorila je prvo reciklažno dvorište za građevinski otpad u Hrvatskoj. Briga o prirodi zajednička je odgovornost! Izradili smo jednostavnu web stranicu.


3. siječnja 2017.

Centar za odgoj i obrazovanje Rijeka jedina je ustanova na području PGŽ u kojoj se provodi odgoj, obrazovanje, habilitacija, rehabilitacija, radno i stručno osposobljavanje djece i mladeži s intelektualnim teškoćama i drugim teškoćama u razvoju. Osmislili smo vizualni identitet i pripremili mapu osnovnih standarda.


 
2016.

2015.

2014.

2013.

2012.

2011.

2010.

2009.

2008.

2007.

2006.

2005.

2004.

Info
Novosti
Reference
Goodies
Ponuda